Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@15:57:30 GMT

ضعف مدیریتی علت ساخت و سازهای غیرمقاوم است

تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۰۲۸۴۸۸

ضعف مدیریتی علت ساخت و سازهای غیرمقاوم است

کرمان - ایرنا - رئیس انجمن مهندسی زلزله ایران گفت : به دلیل فقدان مدیریت جامع نگر در برنامه های توسعه ای شهرها، ضعف حاکمیت، پاسخگو نبودن مسئولان، عدم مدیریت تخصصی و کارآمد شاهد توسعه ناسازگار و آسیب پذیر در حوزه ساخت و سازها هستیم.

به گزارش ایرنا، محسن غفوری آشتیانی روز چهارشنبه در هشتمین کنفرانس ملی زلزله و سازه در کرمان با اشاره به اینکه مدیریت سبب پیشرفت و توسعه می شود افزود: همه از مدیریت ناراضی هستیم زیرا مدیریت ما دانش محور نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: کیفیت ساخت و سازها مشکل دارد و ایمنی مشتری ندارد پس بنابراین بین علم و عمل فاصله زیادی داریم.
**ارتباط دقیقی بین جامعه علمی و مهندسی وجود ندارد
رئیس انجمن مهندسی زلزله ایران با اشاره به اینکه به دنبال ساخت و سازهای پایدار هستیم گفت: از شرایط موجود مردم و مسئولان راضی نیستند و نتیجه عدم رضایت خرابی ها و بلایا هستند که در سوانح ساختمانی مشاهده می شود.
غفوری آشتیانی با بیان اینکه در ساخت و سازهای پایدار ارزش دهی صحیح اقتصادی ضروری است گفت: ارتباط دقیقی بین جامعه علمی و مهندسی وجود ندارد و مصداق آن این هست که ساختمان های شهری در نقاط مختلف کشور مشاهده می شود.
وی ناهماهنگی و همراهی نکردن بازیگران اصلی در پیاده سازی قوانین را یکی از مشکلات اساسی در کشور دانست و افزود: افراد سودجو از این ناهماهنگی سوءاستفاده می کنند.
استاد پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی و مهندسی زلزله با اشاره به اینکه پس از زلزله بم سند ایمنی زلزله تدوین شد گفت: افزایش آگاهی و گسترش فرهنگ ایمنی، بهبود مدیریت شهری و پاسخگویی، استفاده از ابزارهای اقتصادی و بیمه ‌ای و کاهش آسیب‌ پذیری و ریسک موجود از مهم ترین سیاست‌ های این سند بودند که متاسفانه در دولت نهم و دهم عمل به آن متوقف شد و اکنون نیز به آن زیاد توجه نمی‌ شود.
** برنامه نویسی بدون عمل
غفوری آشتیانی با بیان اینکه برنامه نویسی انجام می دهیم اما به هیچ کدام عمل نمی کنیم تصریح کرد: جزو تولیدکنندگان مقالات علمی بالا در زمینه زلزله هستیم اما اثرگذاری لازم را ندارد لذا باید رویکردها در این زمینه تغییر یابد.
وی با اشاره به اینکه کمتر از 30 درصد از اهداف و برنامه ها در زمینه زلزله تحقق پیدا کرده است گفت: باید از مدیریت پاسخ محور به سمت مدیریت خطرپذیر و پیشگیری محور حرکت کنیم و سندهای موجود را محور قرار داده و آنها را پیاده کنیم.
رئیس انجمن مهندسی زلزله ایران از جمله راهکارهای اقتصادی برای سازه ایمن و با کیفیت را ایجاد تقاضا و مطالبه اجتماعی برای بناهای ایمن در برابر زلزله، افزایش اعتماد مردم به مهندسین، استفاده از ابزار و مشوق های اقتصادی و بانکی برای ساخت و ساز ایمن، رتبه بندی کیفیت و ایمنی ساختمان و ارزش دهی اقتصادی به ساخت و ساز ایمن و با کیفیت برشمرد.
غفوری آشتیانی با بیان اینکه اگر با همین روش حرکت کنیم به جایی نخواهیم رسید بنابراین مشکل ما مدیریتی است تصریح کرد: باید کارهای چالشی انجام داد و از کارهای کلاسیک پرهیز کرد و روند موجود مهندسی نیز باید تغییر یابد.
هشتمین کنفرانس ملی زلزله و سازه در 28 و 29 آذرماه به همت پژوهشکده جهاد دانشگاهی در دانشگاه شهید باهنر کرمان در حال برگزاری است.
9895/ 5054

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي كنفرانس ملي زلزله كرمان مديريت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۲۸۴۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت پارکینگ‌های محلی منطقه‌ای و ارتقاء ایمنی شهروندان در دستور کار شهرداری منطقه۱۶ باشد

مدیر عامل سازمان حمل و نقل ترافیک شهر تهران ضمن دیدار با محمدامین سالاری پور شهردار منطقه ۱۶ شهرداری تهران، مریم نخعی‌پور معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری منطقه ۱۶، از پروژه‌های حمل و نقل و ترافیکی این منطقه بازدید کرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، شهریار افندی زاده مدیر عامل سازمان حمل و نقل ترافیک شهر تهران ضمن دیدار با محمدامین سالاری پور شهردار منطقه ۱۶ شهرداری تهران، مریم نخعی‌پور معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری منطقه ۱۶، از پروژه‌های حمل و نقل و ترافیکی این منطقه بازدید کرد.

در حاشیه این بازدید مدیرعامل سازمان حمل و نقل ترافیک شهر تهران گفت: با توجه به وسعت مختصات جغرافیایی و تراکم جمعیت در منطقه ۱۶ شهرداری تهران، ساخت پارکینگ‌های محلی منطقه‌ای همچون پارکینگ زیر سطحی جوادیه با ظرفیت ۱۰۵ قطعه پارکینگ در دو طبقه و پارکینگ بعثت که در حال تجهیز کارگاه می‌باشد با ظرفیت ۵۸۲ قطعه جای پارک خودرو در ۶ طبقه از برنامه‌ها و پیگیری‌های سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرتهران است.

افندیزاده در بازدید از مسیر‌های بزرگراهی در طول منطقه با اشاره به وجود چهار مسیر بزرگراهی آزادگان، شهید یارجایی، شهید تندگویان و بعثت، افزود: ضمن مرمت و بازسازی تجهیزات ایمنی بزرگراهی از قبیل گاردریل و نصب نیوجرسی، ایمن سازی ۲۷ دماغه بزرگراهی با ۵۶ قطعه کاشن تانک و ۱۴۵ قطعه استوانه و همچنین خط‌کشی طول مسیر رفت و برگشت، این منطقه نیازمند توجه ویژه بیشتری به ساماندهی و ارتقاء ایمنی تجهیزات ترافیکی در طول مسیر این بزرگراه‌ها می‌باشد.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران گفت: اصلاح هندسی و ایمن سازی، پهلوگاه بزرگراهی، مسقف سازی و زیرسازی دو پایانه حمل و نقل عمومی، عملیات اجرایی و بهسازی ایستگاه‌های BRT، ساخت پارکینگ‌های طبقاتی و اورهال پارکینگ‌های روتاری از دیگر اقدام‌های مهم و شاخص منطقه ۱۶ شهرداری تهران می‌باشند.

افندیزاده افزود: پروژه پارک حاشیه‌ای به عنوان بزرگترین پروژه ترافیکی از نظر نظم بخشی اجتماعی و شهری همچون مناطق ۱؛ ۴ و ۵ شهر تهران با بیش از ۳۰ هزار قطعه پارکینگ حاشیه ای، در دستور کار این منطقه نیز قرار خواهد گرفت.

دیگر خبرها

  • مشارکت «شناسایی خطر» در حوزه شهری ارتقا پیدا کند
  • رشد چشمگیر احداث نیروگاه های خورشیدی در استان سمنان
  • رفع و آشکارسازی ۹ نقطه حادثه خیز در محور‌های مواصلاتی شهرستان ارومیه
  • ایرانداک نیروی امریه جذب می‌کند
  • روکش آسفالت ورفع ۷ نقطه حادثه خیز درمحور‌های مواصلاتی سیستان وبلوچستان
  • رویکرد مجموعه مدیریتی قم حمایت تولیدکنندگان و تسهیل سرمایه گذاری
  • ساخت پارکینگ‌های محلی منطقه‌ای و ارتقاء ایمنی شهروندان در دستور کار شهرداری منطقه۱۶ باشد
  • از تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی تا توزیع کالای اساسی طرح تنظیم بازار در فارس
  • «بمب‌های شهری» را برای کاهش ریسک زلزله شناسایی کنیم
  • کنترل ۲۱۵۰ دستگاه ناوگان عمومی در محور‌های مازندران