Web Analytics Made Easy - Statcounter

با حضور معاون اول رییس جمهور فاز دوم بیمارستان امام خمینی(ره) اسلام آباد غرب و طرح مقاوم سازی و بهسازی این بیمارستان افتتاح شد.

به گزارش برنا، اسحاق جهانگیری صبح امروز (شنبه) در جریان سفر به استان کرمانشاه،‌ با حضور در شهرستان اسلام آباد غرب، فاز دوم بیمارستان امام خمینی(ره) که در زلزله سال 96 آسیب دیده بود را افتتاح و از بخش های مختلف آن بازدید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین در آیین افتتاح این طرح با تبریک ایام دهه فجر، اظهار داشت: انقلاب اسلامی به رهبری امام عزیز و بزرگوار در مقطعی که پیروز شد پیام مهم و حیاتی را به دنیا مخابره کرد و آن پیام این بود که این انقلاب، انقلاب محرومین و مستضعفین است و برای تحقق استقلال،‌آزادی و جمهوری اسلامی ایجاد شده است.

جهانگیری افزود: شعار استقلال آزادی و جمهوری اسلامی که در آن زمان آرمان های مردم بود، امروز نیز همچنان تازه است و آن را دنبال می کنیم.

معاون اول رییس جمهور در ادامه از اسلام‌آباد غرب بعنوان دژ مستحکم جمهوری اسلامی ایران نام برد و افزود: اسلام آباد غرب در این منطقه مرزی هم پایگاه تمدنی ایران و هم مرکز اقوام، مذاهب و فرهنگ های مختلف است که توانسته نمایش خوبی از همبستگی را ارائه دهد.

وی با اشاره به اینکه استان کرمانشاه در دوران دفاع مقدس درخشید، تصریح کرد: کرمانشاه در هشت سال دفاع مقدس بعنوان پایگاه مقابله با بعثی ها بود که توانست از وجب به وجب خاک کشور با خون شهیدانی که تقدیم کرد دفاع کند.

جهانگیری افزود: کرمانشاه نه تنها امروز بلکه در آینده نیز پایگاهی قوی و مستحکم و تکیه گاهی بزرگ برای کشور خواهد بود و از مرزهای این آب و خاک دفاع خواهد کرد.

معاون اول رییس جمهور در ادامه با تاکید بر اینکه اسلام آباد غرب در دوران دفاع مقدس و خصوصاً در عملیات مرصاد یک نقطه استراتژیک برای ملت ایران محسوب می شود، گفت: وقتی دشمنان فکر می کردند جمهوری اسلامی ایران ضعیف شده و تصورشان این بود که از اسلام آباد غرب عبور می کنند و پس از رسیدن به کرمانشاه به تهران خواهند رسید، نمی دانستند که مردم اسلام آباد غرب با کمک هوانیروز قهرمان کرمانشاه در همین نقطه آنها را زمین گیر خواهند کرد و درسی به آنها خواهند داد که دیگر کسی به فکر تجاوز به این آب و خاک نباشد.

وی ادامه داد: همه به اسلام آباد غرب افتخار می کنیم و وظیفه خود می دانیم که آنچه در توان داریم برای خدمت به مردم این منطقه ارائه دهیم.

جهانگیری با اشاره به زلزله آبان ماه 1396 کرمانشاه، گفت: این زلزله آسیب های جدی به شهرها و روستاهای استان وارد کرد. ما تجربه زلزله بزرگ بم را پشت سر گذاشتیم. زلزله وحشتناکی که حدود 30 هزار نفر تلفات داشت که در زمان خود حادثه تلخ و بزرگی بود اما وسعت و میزان تخریب زلزله کرمانشاه بسیار تکان دهنده بود.

معاون اول رییس جمهور با بیان اینکه آنچه در این حادثه تکان دهنده بود، تخریب ساختمان های نوساز بود، گفت: بسیار تاسف آور بود که چه در بخش مسکن و چه در بخش دولتی ساختمان هایی به بهره برداری رسید که در این حادثه تخریب شد. حتماً کسانی که در ساخت این ساختمانها حضور داشتند خیانت کردند آنها منابع کشور را گرفتند و ساختمان هایی ساختند که نتوانست در برابر زلزله مقاومت کند، باید حتما با این افراد برخورد شود.

وی افزود: نمی شود که دولت پول برای ساخت بیمارستان و یا مسکن بدهد و پس از شش ماه بگویند این بناها در برابر نخستین حادثه طبیعی تخریب شده است.

جهانگیری یکی از دستاوردهای دولت فعلی را ساخت و بازسازی واحدهای مسکونی روستایی پس از زلزله های اخیر دانست و گفت: در بازدید از این واحدها پس از وقوع زلزله مجدد شاهد بودم که این ساختمانها به خوبی مقاومت کرده و آسیبی ندیده اند. نتیجه بازسازی ها باید اطمینان بخش باشد و مردم نسبت به اقدامات انجام شده اعتماد پیدا کنند.

معاون اول رییس جمهور با اشاره به اینکه در این سفر قرار بود از مناطق زلزله زده بازدید شود، گفت: متاسفانه به علت وقوع بارش باران این امکان میسر نیست و در جلسه استانداری در این خصوص صحبت خواهم کرد.

وی با تاکید بر اینکه کاری که دولت پس از زلزله کرمانشاه انجام داد یکی از نمونه های کارآمد مدیریتی است، گفت: بگذارید بداندیشان، کج فکران و کسانی که قدرت تشخیص ندارند، نظام اسلامی و دولت ایران را متهم به ناکارآمدی کنند.

جهانگیری با اشاره به عملکرد دولت در بازسازی و مدیریت خسارات و تخریب ها، گفت: صدها واحد عمرانی، کشاورزی، صنعتی و مسکونی دچار خسارت شد اما در دومین سال پس از وقوع زلزله همه آنها بازسازی شدند و در سومین سال ساختمانی نیست که آسیب دیده باشد و کاری روی آن انجام نشده باشد.

معاون اول رییس جمهور اظهار داشت: بیش از صد هزار واحد ساخته و یا بازسازی شده است، همانطور که در سیل سال 98 نیز صد هزار واحد مسکونی دیگر ساخته و تحویل کسانی شد که از این حادثه دچار خسارت شده بودند.

وی اظهار امیدواری کرد رضایت مردم منطقه از اقدامات انجام شده تامین شده باشد چرا که وظیفه دولت خدمت به مردم است، البته نباید فراموش کرد که مردم هم پای کار آمدند.

جهانگیری با اشاره به افتتاح بیمارستان امام خمینی(ره) در اسلام آباد غرب گفت: مردم مطمئن باشند اراده دولت و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تجهیز کامل این بیمارستان برای ارائه خدمات بهتر و کاملتر به آنان است.

معاون اول رییس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود کارنامه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در زمینه مقابله با بحران کرونا را درخشان توصیف کرد و با اشاره به فراگیری این بحران در سراسر دنیا و در دسترس بودن کارنامه همه دولت ها در این زمینه گفت: به فضل الهی و همراهی مردم و درخواست همه بزرگان کشور برای رعایت پروتکل ها، کارنامه جمهوری اسلامی ایران ستایش آمیز است.

وی با اشاره به برخی تصمیمات نظیر تعطیلی حرم امام رضا(ع) و یا عدم برگزاری نماز جمعه گفت: رهبر معظم انقلاب در این مقطع مراسم عزاداری را یک نفره برگزار کردند و این درس را به همگان دادند که موضوع سلامت از همه چیز مهمتر است.

جهانگیری با تجلیل از عملکرد کادر درمانی کشور، گفت: امروز وضع کشور درزمینه تامین امکانات مورد نیاز مقابله با کرونا بسیار خوب شده است،‌ در اسفند سال گذشته بنده رییس بیمارستانی را می شناختم که بدون ماسک در محل کار حاضر می شد و وقتی از او در این خصوص سوال کردم می گفت چون ماسک در اختیار کادر درمانی وجود ندارد من نیز از آن استفاده نمی کنم.

معاون اول رییس جمهور ادامه داد: کادر پزشکی کشور در این شرایط ایستادگی کردند، خوشبختانه امروز در تولید ماسک و تجهیزاتی نظیر دستگاه ونتیلاتور موقعیت مناسبی داریم و مطمئن هستم در روزهای آینده با رسیدن محموله های واکسن خریداری شده به نقطه اطمینان بخشی دست خواهیم یافت.

وی تاکید کرد: دولت در هیچ مقطعی به علت گران بودن واکسن تاخیر در امر خرید انجام نداد حتی زمانی که اعلام شد قیمت هر دوز واکسن 20 تا 25 دلار است، بانک مرکزی و دولت تقبل کرد که با وجود فشارهای مالی این مبلغ را تهیه کند. ما با وجود همه فشارهای اقتصادی هیچ محدودیتی برای سلامت مردم نداشته ایم و به محض اینکه کمی از فشارهای دولت امریکا برای جابجایی پول کاسته شد و توانستیم راهی برای انتقال ارز انجام دهیم، کار خرید واکسن به انجام رسید. همین تاخیر جزئی نیز به این دلیل رخ داد.

جهانگیری با بیان اینکه امیدوارم واکسن های معتبر وارد کشور و در اختیار مردم قرار گیرد، گفت: خوشبختانه با تکیه بر توان دانشمندان ایرانی کار ساخت واکسن داخلی نیز به نقطه خوبی رسیده است و به زودی در اختیار مردم قرار خواهد گرفت.

معاون اول رییس جمهور با بیان اینکه تزریق واکسن در کشورهای بزرگ با جمعیت زیاد هنوز به بیش از 1 درصد از جمعیت نرسیده است، گفت: مردم اقصی نقاط کشور نباید در زمینه دریافت واکسن احساس تبعیض کنند و وزارتخانه بهداشت، درمان و آموزش پزشکی باید دستورالعمل های شفاف در این زمینه تهیه نماید.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اسحاق جهانگیری بیمارستان امام خمینی ره معاون اول رییس جمهور اسلام آباد غرب جمهوری اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۲۱۸۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۷۰ هزار خرید کالابرگی توسط مردم؛ مشارکت ۸۹ درصد دهک‌های اول تا سوم در طرح فجرانه

سیدرضا یحیوی  از ۷۷۰ هزار خرید کالابرگی از زمان شروع طرح فجرانه تا ۹ اردیبهشت توسط مردم خبر داد و گفت: بیشترین مشارکت در طرح مربوط به خانوار دهک‌های پایین جامعه یعنی دهک اول تا سوم درآمدی بوده است.

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به اجرای طرح فجرانه طی سه ماه گذشته بیان کرد: در راستای اجرای سیاست‌های حمایتی دولت سیزدهم و ضرورت تأمین بستر فنی مطمئن و فراگیر برای اجرای آن، طرح فناورانه و نوین با عنوان سامانه شما (شبکه ملی اعتبار) شکل گرفته و آزمایش خود را به خوبی پس داده و در سطح ملی شهر و روستا تثبیت شده است.

وی افزود: دولت سیزدهم با شناسایی اعتبار برای اقشار مختلف جامعه و به ویژه قشر آسیب‌پذیر اولین گام را در توسعه شبکه اعتباری در کشور برداشته است. قول اجرای طرح کالابرگ الکترونیک در این دولت داده شد تا از سفره مردم حمایت شود.

مشاور معاون رفاهی و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی یادآور شد: این طرح برای اولین بار در اسفندماه سال ۱۴۰۱ در سطح کشور اجرایی شد که با شیبی بسیار مطلوب و تصاعدی پیشرفت کرده است، به طوری که تراکنش یک روز طرح فجرانه با تراکنش ۶ ماه ابتدایی طرح کالابرگ برابری می‌کند.

به گفته یحیوی، طی سال‌های اخیر به دلایل مختلفی سرانه مصرف کالا‌های اساسی کاهش یافت و این مهم در دهک‌های پایین جامعه جدی‌تر است، به‌گونه‌ای که در راستای حمایت غذایی از خانوار یارانه‌بگیر با اولویت خانوار دهک‌های پایین جامعه یک تا ۷ در ایام دهه فجر و تداوم طرح حمایتی تا ماه رمضان و عید نوروز وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی بیش از ۲۰ مدل حمایتی طراحی و تدوین کرده است.

وی با بیان اینکه طرح فجرانه در راستای تهیه ۱۱ قلم کالای اساسی شامل گوشت مرغ، گوشت قرمز، برنج، روغن، ماکارونی، شیر، پنیر، ماست، قند و شکر، تخم مرغ و حبوبات است. قیمت روز سبد مشتمل بر ۱۱ قلم ۷۴۳ هزار و ۷۵۰ تومان بوده که خانوار دهک‌های اول تا هفتم در صورت خرید بسته باید قیمت سال ۱۴۰۱ را به مبلغ ۵۲۳ هزار و ۳۰۰ تومان از جیب خود پرداخت کند و مابه التفاوت آن تا قیمت روز به مبلغ ۲۲۰ هزار و ۴۵۰ تومان از محل اعتبار جدید دولت تأمین می‌شود.

یحیوی با اشاره به اینکه اعتبار جدید (۲۲۰ هزار تومانی) علاوه بر یارانه ۳۰۰ و ۴۰۰ هزار تومانی فعلی بوده و میزان حمایت دولت از ۱۲۰ هزار تومان اعتبار تشویقی (کالابرگی) به ۲۲۰ هزار تومان افزایش یافته و طی ۳ ماه متوالی اجرایی خواهد شد.

مشاور معاون رفاهی و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: اهم اقدامات صورت گرفته در طرح فجرانه به صورت کلی در دو بخش فنی و عملیاتی است، به‌گونه‌ای که با افزایش بیش از ۳۰۰ برابری تراکنش‌ها تا این لحظه هیچ قطعی و کندی در سامانه ثبت نشده و تولید و انتشار نسخه جدید برنامه کاربردی شما در راستای افزایش سرعت و کیفیت خدمت‌رسانی انجام شده است.

یحیوی خاطرنشان کرد: البته طراحی و استفاده از هوش مصنوعی و روش فناورانه جهت بررسی فاکتور‌های فروش و تحلیل رفتار مردم در راستای جلوگیری از تقلب و تخلف احتمالی انجام شده و میزان فروش و وضعیت بازار جهت جلوگیری از کمبود کالا و ایجاد هرگونه صف به صورت فناورانه رصد می‌شود.

مشاور معاون امور رفاهی و اقتصادی وزارت تعاون با بیان اینکه زیر ساخت فناورانه در طرح کالابرگ الکترونیک ایجاد شده پاسخگوی کشور بوده، تصریح کرد: در استان مرزی مانند ایلام شاهد مشارکت ۱۰۰ درصدی مردم بوده‌ایم و این نشان از پاسخ‌دهی سیستم و توسعه مناسب طرح دارد.

یحیوی با بیان اینکه اقدامات صورت گرفته در حوزه مدیریت طرح در حال حاضر برای شبکه ملی اعتبار در آمادگی کامل قرار دارد، گفت: مجموعا ۲۲۰ هزار فروشگاه بزرگ و خرد در سطح شهر و روستا متصل به این طرح هستند.

بنابر اظهارات وی، بیش از ۴۰۰ تعاونی مصرف در سطح مناطق روستایی متصل و در حال ارائه خدمت هستند و همچنین تمام ارکان و فروشندگان فروشگاه‌های بزرگ و کوچک در سطح شهر و روستا در یک اقدام گسترده و وسیع توجیه شده و آموزش دیده‌اند.

مشاور معاون امور رفاهی و اقتصادی وزارت تعاون و کار و رفاه گفت: ۲ فروشگاه اینترنتی بزرگ (اسنپ مارکت و دیجی کالا) نیز برای سهولت در خرید کالابرگ، متصل در حال ارائه خدمت هستند و تمام استانداران و سایر دستگاه‌های مربوطه نسبت به ابعاد طرح توجیه شده و در واقع یک شبکه و نهضت خدمت‌رسانی شکل گرفته است.

وی افزود: تیم راهبری و مانیتورینگ ۲۴ ساعته جهت هدایت میدان در حال فعالیت است و بیش از ۱۰۰۰ نفر از همکاران استانی و شهرستانی این وزارت به صورت مستقیم درگیر در طرح هستند. مرکز تماس به استعداد ۱۳۰ نفر تا ساعت ۱۲ شب پاسخگوی مردم بوده و در کنار آن مرکز تماس ۱۲۴ وزارت صمت و همچنین مراکز تماس شرکت‌های پرداخت به استعداد ۱۰ هزار نفر به صورت مستقیم درگیر طرح بوده و پاسخگوی مردم و فروشندگان هستند.

یحیوی ادامه داد: با آماده‌باش حداکثری و درگیری تمام عوامل فنی و اجرایی در سراسر کشور مرحله اول طرح بزرگ فجرانه ۱۸ بهمن ماه ۱۴۰۲ ساعت ۱۱ شروع به کار کرد و تا ساعت ۲۴ شب ۱۸ اسفندماه ادامه داشت. مرحله دوم این طرح بزرگ از ۲۰ اسفند شروع شده و تا ۱۸ فرودین ماه ادامه داشته و مرحله سوم نیز از ۲۱ فروردین ماه سال ۱۴۰۳ شروع شده و برابر برنامه‌ریزی انجام شده تا ۲۱ اردیبهشت ادامه خواهد داشت.

مشاور معاون امور رفاهی و اقتصادی وزارت کار و رفاه با اشاره به میانگین خرید روزانه مردم در طرح فجرانه، اظهار کرد: از زمان شروع طرح تا ۹ اردیبهشت، به صورت میانگین روزانه بیش از ۷۷۰ هزار خرید کالابرگی توسط مردم انجام شده و این یعنی موفقیت بالای طرح در جلب مشارکت مردم و حمایت از سبد غذایی خانوار در مقابل تورم و گرانی؛ طی ۸۰ روز طرح فجرانه توزیع حدود ۱۳۹ میلیون بسته غذایی صورت گرفته و اثر بسیار خوبی در رونق بازار و تولید کارخانجات صنایع غذایی گذاشته است.

یحیوی با بیان اینکه خرید ۱۳۹ میلیون بسته غذایی طی ۸۰ روز یک رکورد بی‌سابقه و تاریخی در خرید فروش کالا بوده و نشان از آمادگی خوب کشور در تامین مایحتاج مردم دارد، افزود: برای تهیه این بسته‌های غذایی در حدود ۱۰۹.۳ همت (۲۶.۷ همت آورده دولت + ۸۲.۶ همت آورده مردمی) منابع مالی مصرف شده است؛ به عبارتی می‌توان گفت ۱۰۹.۳ همت پول به سمت سفره مردم، امنیت غذایی و تامین حداقل کالری مورد نیاز هر فرد هدایت شده است.

مشاور معاون رفاهی و اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین اعلام کرد که در این طرح مردم نیز حدود ۸۲.۶ همت آورده نقدی داشته‌اند و این یعنی مشارکت ۳.۱ برابری مردم نسبت به دولت در اجرای یک طرح دولتی و اعتماد بالا به دولت و خدمات آن رخ داده است.

وی در ادامه به ارائه گزارش عملکرد طرح فجرانه پرداخت و گفت: در مرحله اول طرح فجرانه شاهد استقبال بی‌نظیر مردم در حدود ۸۶ درصد مشارکت بوده‌ایم. در مرحله دوم با توجه به اینکه ۷ روز در ایام تعطیل عید نوروز بوده و در این ایام مشارکت پایین بوده است، شاهد مشارکت ۷۴۸ درصدی بوده‌ایم و در مرحله سوم نیز تاکنون مشارکت حدود ۶۷ درصدی صورت گرفته است که البته تا اتمام این مرحله ۱۰ روز باقی مانده و احتمالا تا ۹۰ درصد مشارکت افزایش یابد.

مشاور معاون امور رفاهی و اقتصادی وزارت کار و رفاه با بیان اینکه بیشترین مشارکت از طرح مربوط به خانوار دهک‌های پایین جامعه یعنی دهک اول تا سوم درآمدی بوده است، تصریح کرد: به طور میانگین ۸۹ درصد خانوار این دهک‌ها در طرح مشارکت کرده‌اند و این موضوع نشان از هدفگذاری و نقطه‌زنی دقیق طرح در حمایت مستقیم و آبرومندانه از سفره این جمعیت آسیب‌پذیر دارد.

یحیوی ادامه داد: طی ۸۰ روز اجرای طرح حدود ۲۶.۷ همت منابع مالی جدید با خطای بسیار پایین و با دقت بالا به سفره مردم تزریق شده و تامین کالا در سقف نیاز طرح و همچنین اختیار عمل در انتخاب نوع کالا و کیفیت آن توسط مردم در کنار فرایند آسان خرید اعتباری تجربه خوبی را در اذهان عمومی شکل داده است.

وی افزایش تولید در کشور از مسیر تحریک تقاضا، بهینه‌سازی خدمات دولت از محل مدیریت متمرکز بر امور اعتباری و تولید داشبورد مدیریتی، افزایش تاب‌آوری دولت در ارائه خدمات با استفاده اعتباری مردم از خدمات، عدم ایجاد بار مالی جدید بیش از توان برای دولت، پرداخت یارانه‌های پیدا و پنهان از حالت نقدی به اعتباری، اعتبارات خرد غیرمتمرکز به جای اعتبارات کلان متمرکز فسادزا، حفظ کرامت انسانی موقع دریافت اعتبار، جلوگیری از انحراف یارانه‌ها و نقطه زنی برای رسیدن به مقصود را از جمله مزایای این طرح عنوان کرد.

دیگر خبرها

  • نامه رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) به دانشجویان دانشگاه‌های آمریکا
  • بطحایی، وزیر اسبق آموزش و پرورش: ورود طلاب و روحانیون در مدرسه مسبوق به سابقه بوده است/ درس دینی را با روشی بسیار غلط ارائه می‌دهیم/ ما باید به شدت و سرعت روشمان را تغییر دهیم/ نمی‌شود با یک روش ناقص با مردم لج بازی کرد و به حرف‌های آنان گوش نداد
  • مذاکرات شهرداری قم با چینی‌ها برای خرید ۳ رام واگن مترو 
  • حرکت آزادانه و شجاعانه دانشجویان غربی قابل تحسین است
  • ۷۷۰ هزار خرید کالابرگی توسط مردم؛ مشارکت ۸۹ درصد دهک‌های اول تا سوم در طرح فجرانه
  • آیا خرید عینک آفتابی گران قیمت ارزش دارد!؟
  • مراجعه روزانه ۴۰۰ بیمار چشمی به بیمارستان امام (ره) اهواز
  • مشارکت ارتش در اجرای طرح مردم یاری در مناطق مرزی و محروم کرمانشاه
  • بیمارستان ۶۴ تختخوابی بعثت گچساران سال جاری به بهره برداری می رسد
  • بیمارستان شهدای نفت گچساران در هفته دولت افتتاح می‌شود